WandelHout 1 paar

Vorige Artikel 22 van 31 Volgende

WandelHout
WandelHout is een handig en lichtgewicht tool bij (lange afstands-)wandelingen wanneer klachten ontstaan als opgezette en/of stijve handen en vingers. WandelHout is gemaakt voor de wandelaar die zijn handen en vingers wil bewegen om de doorbloeding op gang te houden zodat vochtophoping vermindert en het wandelen plezieriger doet verlopen. Het gebruik is te vergelijken met het effect van Noords wandelen waarbij de handen en armen in beweging blijven.

Oorzaak van vochtophoping ligt vermoedelijk in het naar beneden hangen van de armen waar- door de bloedcirculatie naar boven trager verloopt. Met het gebruik van WandelHout blijven de spieren in beweging en zo ook de bloedcirculatie optimaal.


Werking
Door lichtjes in WandelHout te knijpen met de handen en de armen te bewegen tijdens het lopen. Bovenlichaam beweegt mee op de tendens van het Wandel- Hout-gebruik zodat het lopen ook ritmischer gaat. Het lichaam gaat hierdoor ook rechtop staan. Gebruik hiervan kan ook vermoeidheid en spierpijn verminderen. De handige aansluitbare koordjes zorgen ervoor dat WandelHout aan de pols blijft hangen wanneer de handen vrij moeten zijn en verlies hiermee tegengaat.

Verschillende kleuren koord beschikbaar: wanneer oranje of roze koord niet langer in voorraad is wordt groen koord hiervoor in de plaats gestuurd.

Winkelwagen

© 2017 - 2022 De Dames van de WandelWol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel