WandelWol Magnesium Pakket

Vorige Artikel 21 van 31 Volgende

WandelWol Magnesiumpakket

Totaalpakket aan de consument: WandelWol antidruk-wol 20 gram • Zechsal Voetenbad 750 gram • OptiMSM 100 ml: verkoopprijs: 36,85 euro

Lopen jouw clienten ook graag lange-afstand-wandelingen?  De Dames van WandelWol helpen  je met een nieuw pakket: een perfecte combinatie van Zechsal magnesium en WandelWol®.

• Wandelwol antidruk-wol bestaat uit 100% schapenwol en is een antidruk-wol bij blaren en drukplekken. Het is zacht, rijk aan lanoline en geeft je het gevoel op wolken te lopen. Gebruik het om de druk van pijnlijke plekken te verzachten of preventief om blaren te voorkomen.

• Zechsal voetenbad kristallen gebruik je de avond van te voren om fit aan de start te staan én natuurlijk na afloop om je spieren te ontspannen en je voeten te verzorgen.

• Pure magnesium power, verrijkt met OptiMSM* voor sneller herstel na sport en inspanning! Wordt gebruikt door topsporters: bv bij het langebaanschaatsen (waaronder een wereldkampioen!), wielrennen en bij voetbal in de eredivisie. Voorkomt spierpijn bij regelmatig gebruik. Zowel preventief als curatief. 

Speciaal voor actieve sporters heeft Zechsal dit unieke product ontwikkeld. Het magnesium in Zechsallsport is zuiver en krachtig. Het komt rechtstreeks uit de zuiverste bron ter wereld en heeft een hoge biologische beschikbaarheid.

*OptiMSM is een bron van organisch zwavel, afkomstig uit Amerika en staat bekend als "the world's purest MSM". 

Hoe te gebruiken?
Gebruik na (of tijdens) het sporten zo veel gel als gewenst op de te behandelen spieren en gewrichten. 
Bij blessures dagelijks meermaals herhalen of voor een pakking gebruiken. Bij dit laatste het lichaamsdeel warm houden en de gel minimaal 15 minuten laten intrekken.  
De gel is ook je eerste hulp bij kramp. Het werkt direct!

Een wonder-trio voor gegarandeerd wandelplezier!

Winkelwagen

© 2017 - 2022 De Dames van de WandelWol | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel